Батько п’ятернят ділиться своїми блискучими творчими прийомами виховання

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Сім’я з чотирьох осіб була вельми здивована, коли дізналася, що мати, Емі Кемпел, вагітна п’ятірнею. Раптово вони перетворилися на сім’ю з дев’яти чоловік і батько, Чед, зрозумів, що йому потрібно придумати, як їм з дружиною піклуватися про всіх своїх дітей одночасно.

Емі і Чед Кемпел живуть в штаті Айдахо, де піклуються про своїх сімох дітей. Їхніх старших дочок звуть Савана і Ейвері, а п’ятьох молодших звуть Лінкольн, Ноель, Грейсон, Престон і Габріелла. Це прекрасна сім’я, і батьки дуже щасливі, що в них так багато дітей, навіть якщо часом це може бути непросто.

Журнал Parents Magazine повідомив, що пара боролася з безпліддям на початку своєї подорожі і використовувала внутрішньоматкову інсемінацію для зачаття. Спочатку вони завагітніли хлопчиками-близнюками, Маршаллом та Спенсером, які народилися на 22 тижні і так і не повернулися додому з лікарні.

Після такої нищівної втрати сім’я спробувала ще раз, і тоді народилася Савана, а ще через два роки – Ейвері. Вони думали, що у них буде ще тільки одна дитина, і були вкрай здивовані, дізнавшись, що вагітні п’ятірнею.

Емі була неймовірно стурбована тим, що у неї буде так багато дітей відразу, особливо після втрати її хлопчиків-близнюків, але Чед підтримував її на кожному кроці. П’ятернята народилися на 27 тижні, і всі вони були здоровими і щасливими дітьми, незважаючи на те, що їм довелося пробути у відділенні інтенсивної терапії 63 дні, перш ніж повернутися додому. Опинившись вдома, почалася справжня битва, коли вони зрозуміли, що їм потрібно з’ясувати, як годувати, одягати і просто піклуватися про сімох дітей одночасно.

Чед мріє про всіх тих особливих спогадах, які у них залишаться як у сім’ї, коли п’ятірняшки стануть старше. Він сказав журналу Parents Magazine: “Я не можу дочекатися, коли ми вирушимо в сімейний відпустку і втиснемося в намет. Або коли всі разом будемо біля басейну. Різдвяний ранок, коли вони дійсно зрозуміють, що це таке, вбираючись і намагаючись заспокоїти всіх у церкві. Я думаю, це досить круто. Мені це здається просто казкою. Мені це подобається”.