Ви ніколи б не nодумали, що це станеться з вами». Мати з Джорджії народила чотирьох дітей

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Четверо малюків провели два місяці у відділенні інтенсивної терапії, перш ніж всі вони отримали дозвіл повернутися додому. У п’ятницю в Марієтті проходить грандіозна вечірка з нагоди повернення додому місцевої родини, яка привозить додому новонароджених четверняшек. Четверо немовлят народилися на терміні 28 тижнів і провели два місяці у відділенні інтенсивної терапії, перш ніж всі вони отримали дозвіл повернутися додому в різні дні на цьому тижні.

Медісон Коллієр повинна була народити 26 листопада, але ці малятка вирішили, що хочуть познайомитися зі своїми батьками і старшою сестрою набагато раніше. У Айли, старшої з п’ятьох дітей в родині Коллієр, з’явилися чотири нові зірки на небосхилі — два молодших брата і дві молодші сестри, якими їй не терпиться похвалитися. «Я збираюся навчити їх займатися гімнастикою», – сказала вона.

Перш ніж розібратися з гімнастичними рухами, їм доведеться розібратися з більш практичними речами, наприклад, де всі будуть спати. «У татовому кабінеті», – сказала Айла. Айла намагалася зрозуміти, що таке четверня, з тих пір як сім’я дізналася про це. «У мами в животику четверо дітей, а не один. І вона каже: «Ого, у нас є план на чотирьох дітей». А я така: «Ні, люба. У нас немає плану на чотирьох дітей», – сказав батько, Джастін Коллієр. Коли лікар сказав Медісон, що на УЗД у неї було більше однієї дитини, вона припустила, що у неї двійнята.

«Я знаю, це нерозумно, але я подумала: двійня є частішим випадком?». І я знаю, що такі випадки теж трапляються, але ти просто ніколи не думаєш, що це станеться з тобою», – сказала Медісон. Це сталося природним чином, і лікарі вважають, що два хлопчики та дві дівчинки – однояйцеві близнюки. Шанси на те, що це станеться, становлять понад 1 до 15 мільйонів. «Шанси просто божевільні! На наступний день ми зіграли в лотерею, і випало число чотири, це єдине число, яке ми вгадали, але це круто», – сказав Джастін.

Медісон на 22 тижні виглядала так, ніби у неї був повний термін. Вона каже, що вагітність була складною, але захоплюючою. «Відчувати себе вагітною відразу чотирма малюками було дійсно здорово. Коли ти перевертаєшся, виникає відчуття, що ти катаєшся на американських гірках. Я точно буду сумувати за відчуттям присутності відразу чотирьох немовлят», – сказала вона. Вони народилися на терміні 28 тижнів і всі дуже схожі один на одного.

«Якби їх усіх поставили в ряд, я не впевнена, що змогла б відрізнити їх один від одного. Одного разу я взяла на руки двох дівчат і подумала: «Не знаю», – сказала вона. Вони використовують браслети на зап’ясті та затискачі для пустушок з іменами немовлят, щоб тримати їх у порядку. Тепер вони вирішують інші питання логістики, наприклад, скільки підгузників потрібно для чотирьох новонароджених. «Ми змінюємо підгузки 40 разів на день, близько 10 разів на день йде годування, але з того, що ми бачили, ми думаємо, що може бути і більше, тому що це маленькі машини по виробництву какашок», – сказала вона.

Сім’я Коллієр каже, що вони також турбуються про сон. У будинку Коллієрів зараз буде шумно, але в той же час там буде панувати любов. Їм знадобилося багато часу, щоб придумати імена. Назвати одну дитину може бути складно, і Медісон сказала, що хотіла б, щоб вони були унікальними. Пара зупинила свій вибір на Уайлдері та Каллоуеї для хлопчиків, а також на Айріс та Елізі для дівчаток. Сім’я заснувала фонд на GoFundMe, щоб зібрати допомогу на оплату всіх цих підгузків. Медісон Коллієр народила чотирьох дітей і дізналася, що вони також є двома парами однакових близнюків.