Троє маленьких братів сподіваються, що їх усиновить одна сім’я

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Як людині, якій пощастило вирости в люблячій сім’ї, з матір’ю і батьком, які були поруч протягом усього мого дитинства, і в стабільному будинку, де я знала, що перебуваю в безпеці і мене кохають, я можу тільки уявити, як важко втратити все це. Звичайно, в світі є тисячі дітей, яким пощастило менше, тих, у кого з тієї чи іншої причини немає рідних батьків, які могли б подбати про них. Деякі з них живуть з родичами, але інші сподіваються, що їх усиновлять в сім’ю, яку вони могли б назвати своєю.

Брати і сестри Вільям (11 років), Маршалл (10 років) і Ейден (10 років) дуже добре знають це останнє почуття. Повідомляється, що троє братів відчайдушно намагаються знайти будинок, який прийме їх усіх разом. Маршалл і Ейден, а також їхній старший брат Вільям, відомі під прізвиськами Карлі, Ларрі та Мо. Згідно з інформацією від “Partnerships for Children”, вони грають так, як можуть тільки брати, і їм подобається робити щось разом.

На жаль, хлопчики шукають постійний будинок і не хочуть, щоб їх розлучали. З цією метою вони шукають підходящу сім’ю, яка могла б прийняти їх, заявляючи просто: “ми хочемо сім’ю!”. Згідно з “Partnerships for Children”, Боббі може бути спокійнішим, ніж його молодші брати, і прагне догодити іншим. Він захоплюється плаванням і бойовими мистецтвами, а також любить грати в Minecraft і збирати пазли.

Ейдена, тим часом, називають “свого роду лідером”, і кажуть, що він любить бувати на свіжому повітрі і дізнаватися щось нове. Його близнюк Маршалл – веселий хлопчик з творчою уявою, який із задоволенням проводить час зі своїми двома братами. У “Partnerships for Children” кажуть, що хлопчикам “найбільше піде на користь сім’я з двома батьками, де є мама і тато і немає інших дітей. Їхня сім’я повинна бути віддана дітям і підкреслювати важливість їхніх братських відносин”. Коли 10-річного Маршалла запитали, що означають для нього брати, Він відповів: “Вони означають для мене дружбу”.