Увійшла до будинку невістка лежить, вдома бардак, а син на кухні їжу готує. У мене аж голова запаморочилася від жа ху.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Не можу більше тер піти невістку, яка постійно хво ра. Їй завжди не здоровиться. Син привів цю дівчину до нас, тому що вона вже була ваrітна, і вони вирішили створити сім’ю. Мені вона одразу не сподобалася: похмура, завжди без настрою, завжди у депре сії, але я її прийняла. Думала, наро дить і все пройде. Вона нар одила хлопчика. Але у поведінці нічого не змінилося. Цілий день проводила в ліжку, нічого не робила по дому, навіть за дитиною не дивилася. Її оглянули ліkарі, але нічого серйозного не знайшли. Я впевнена, що вона абсолютно здорова, бо всі аналізи були чистими.

Вона стверджувала, що це результат післяполоrової депр есії. Але ж я колись теж наро джувала, цілих трьох, але ні про яку депресію мови не було. Окрім цього сина в мене ще дочка, яка виховує двох дітей та син, який закінчив університет транспорту. Я працювала, а зараз виховую онука. Коли я побачила її матір, я зрозуміла, що вона виростила таку дочку, як вона. У них вдома був жах ливий безлад: запорошено і брудно. А мати начебто домогосподарка. Я поговорила з дочкою та вирішила висловитися. Син мене не підтримав, почав її виправдовувати: мовляв, хво ра.

Я годувала сина, дивилася за дитиною, робила все по дому, а вона завжди х вора. Я не витримала, і син із сім’єю переїхали до іпотечної квартири. Але там також нічого не змінилося. Сноха у депр есії, син то на кухні, то на роботі, то за дитиною дивиться. А вона хв ора, але на що — нікому не відомо. Не знаю як бути. Вона псує життя синові. А він не помічає. Як мені вчинити ? Щось тут точно не чисто. Я не вірю у її хворобу. Вона вигадує, але навіщо це їй? Може, просто лі ньки, не хвороба зовсім, а відмазка, щоб нічого не робити?