За три дні до свого весілля віктор знайшов листа у поштовій скриньці від колишньої kоханої. Відкривши його хлопець вpажено застиг на місці.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

За три дні до свого весілля Віктор знайшов листа у поштовій скриньці. Взагалі він сам ніколи б не додумався і туди б не заглянув, якби йому сусідка тітка Валя не сказала. Чого б йому взагалі туди заглядати? Зараз ніхто не надсилає листи. -Тобі Леся в поштовій скриньці послання залишила, — сповістила сусідка. -А Ви звідки знаєте? -Як звідки? Я на власні очі бачила, як вона туди листа опускала! Вона мені ще сказала, щоб я тобі вказала на нього. -Добре, дякую за пильність. Хлопець взяв конверт та пішов додому. На ньому було написано коротке: «Моєму kоханому Віктору». Усередині виявився знімок УЗД. Всередині так само був листа: «Вітю, любий, вони обдурили тебе і мене і змусили розійтися.

Я ніколи не переставала тебе kохати! Невже ти всерйоз повірив, що я зра дила тобі? Ти навіть не дав мені шансу все пояснити! Гордість не дозволяла мені просити тебе дати мені можливість порозумітися. Але зараз гордості вже не місце, я дізналася, що чекаю від тебе дитину. Може все ще не пізно повернути хоча б зара ди малюка?» Хлопець було вражений. Два місяці тому він розл учився з Лесею після 5 років стосунків, коли всі друзі почали говорити, що вона йому зра дила. Він одразу її nокинув. Сумувати йому не дозволила Марина, яка одразу почала крутитися поряд. Незабаром у нього весілля. Хлопець схопився за голову, не розуміючи, як далі бути і чому вірити.