Таїсія все життя носила в серці важку таємницю. Адже свого часу вона обдурила Івана і вийшла за нього, будучи ваrітною від іншого.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

Таїсія прожила зі своїм чоловіком майже 37 років , і згодом вона зрозуміла, що кохання — це турбота один про одного, взаєморозуміння, підтримка та поділ бід один одного. Хоча іноді Таїсії ставало соромно за себе, коли вона залишалася зі своїми думками один на один, вона не могла змусити себе зізнатися в цьому нікому, навіть своєму чоловікові Івану. У юності Таїсія мала славу красуні на всю округу. Вона проводила час із хлопчиками, бродила вулицями або сиділа на березі річки біля багаття. Батьки не були суворими, і вони хотіли, щоб їхня дочка стала міською людиною, а не жила в їхньому далекому селі.

Таїсія навчалася у місті, і незабаром вона закохалася у хлопця на ім’я Сергій. Хлопець не поспішав одружитися. Але Таїсія дуже любила його, і зрештою заваrітніла. Однак, коли вона розповіла про це Сергію, він вирішив більше не зустрічатися з нею і всіляко уникав її. Подруга Таїсії запропонувала їм поїхати до її села, щоб упоратися з горем. Там Таїсія познайомилася з Іваном, який закохався у неї з першого погляду. Хоча Таїсія сприймала його як друга, Іван освідчився їй у коханні, і через якийсь час вони почали зустрічатися. Подруга Таїсії запропонувала їй вийти заміж за Івана та мовчати про ваrітність.

Так і зробили, і відтепер Таїсія жила за інерцією; вона не любила Івана, але була вдячна йому за кохання та турботу, яку вона від нього отримувала. У них народилася дочка, а потім уже спільний син. Таїсія любила своїх дітей, а Іван просто любив їх. Минали роки, Таїсія та Іван щасливо жили зі своїми дітьми та онуками. Однак жінка не могла позбутися тягаря своєї таємниці і іноді подумувала про те, щоб зізнатися чоловікові. Та коли Таїсія зрозуміла, що, хоч раніше вона не мала любові до Івана, тепер вона не може без нього жити. Іван жодного разу не сказав їй жодного поганого слова, і він жив заради неї, їхніх дітей та онуків. Таїсія носила свою таємницю в своєму серці все життя.