Відмовила сестрі дати в борг, з приводу народження четвертої дитини, а вона зробила з мене монстра

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ

У мене маленька, працьовита, дружна сім’я. Раніше я думала, що у мене така ж рідня, поки в перший раз не відмовила їм. У нас багато рідних: батьки, рідні та двоюрідні сестри і брати, дядьки і тітки. Ми з усіма ладили, допомагали всім, чим могли. У нас свій магазин, є гроші, живемо непогано, заробляємо добре, не зупиняємося на досягнутому.

Допомагаємо батькам, але останнім часом до нас часто почали звертатися рідні: моя багатодітна сестра, брат чоловіка, який любить випивати, і інші родичі. Рік тому моя сестра народила четвертого і сподівається на державу. Вона все ниє і просить у борг. У мене зіпсувалися стосунки з сестрою після того, як я відмовилася дати їм в борг.

Вона стала жертвою, а я чудовиськом, яке залишило голодними племінників. Особливо мені не подобається, що вона використовує дітей, щоб отримати в борг. Вона ніколи не повертає і ставить мене в незручне становище. Скрізь пішли чутки про мене, маму мучать наші відносини з сестрою. У мене син, і я не народила більше дітей, щоб він жив гідно:

Я б теж могла народити чотирьох, але не хотіла, щоб вони були незабезпеченими, а тепер повинна утримувати дітей сестри, яка завжди просить пошкодувати їх? Так, ми добре заробляємо, але нам все це дається не легко. Прикро, що рідні цього не розуміють, вважають, що ми повинні їх утримувати. У нас величезна кількість рідні — і всі живуть в нашому місті. Щоб догодити всім, я повинна вийти зі шкіри геть. Сім’я для мене найважливіше, але з рідними теж хочу мати хороші стосунки. Що робити — не знаю…